We hebben een hot nieuwtje! Het toffe Amsterdamse merk 10DAYS, komt met iets heel speciaals voor de Rotterdamse fans.

Limited Edition Rotterdam Sweater
Normaliter staat Amsterdam (10DAYS Amsterdam) in de merknaam van 10DAYS. Maar, er is een mooi initiatief bedacht voor de concept store in Rotterdam én alle Rotterdamse fans: de (0)10DAYS sweater, with love from Rotterdam. Hoe tof! Deze heerlijke sweater gemaakt van babyfleece heeft het vertrouwelijke logo máár, met een Rotterdamse touch. Verkrijgbaar in zwart en wit, zowel voor man als vrouw. Niet onbelangrijk.

WIN!
Vrijdag 11 mei wordt de sweater onthuld in de 10DAYS Store Rotterdam en dat belooft een feestje te worden. Vanaf 10 uur gaan de deuren open en kan jij hem bemachtigen. Er wordt gestart met een koffietje en wat lekkers, naar mate de dag vordert wordt er plaats gemaakt voor frietjes van de Frietboutique en heerlijke én speciaal gemaakte 10DAYS gin-tonics van het nieuwe Rotterdamse ginmerk CHAPTER. Dit allemaal natuurlijk onder het genot van een muziekje, verzorgd door DJ Leen. Maar, jij kunt alvast een wit of zwart exemplaar bemachtigen. Wat moet je doen? Reageer onder onze Facebook-post of onder onze Instagram-post waarom jij deze sweater wilt toevoegen aan je garderobe!

Be unexpected or simple, never regular
Inmiddels timmert 10DAYS goed aan de weg, de internationale weg moet ik eigenlijk zeggen. De twee free spirits Barbara Hilbrink en Myon Veenendaal richtte in 2007 het merk op met een droom; mensen inspireren over de hele wereld. Dat lukt zeker. Naast de vele nationale maar ook internationale verkooppunten voert 10DAYS tevens een aantal conceptstores in Nederland, waaronder Rotterdam. En daar mogen we trots op zijn. Overal komt de look, feel en experience van 10DAYS volledig tot leven en zijn de collecties kenmerkend; blend van stijl en comfort, zachte stoffen, creatieve combi’s, soms sportief, soms een statement piece. Kortom, be unexpected or simple, never regular.

Fotocredits: 10DAYS Rotterdam