Waar is het feestje? Nou… Dat zullen wij jullie vertellen!

Omdat ondergetekende sinds enige weken niet verder komt dan de commode in de babykamer, en er tóch een goed overzicht geproduceerd dient te worden, riep ik de hulp in van partygoeroe Mike Willeijns. Ik zeg namelijk altijd: “Is Mike niet in de hierboven getoonde toestand waargenomen op het feestje? Dan heeft het feestje eigenlijk niet plaatsgevonden.”

 1. IFFR
  We kunnen kort zijn, IFFR mag je niet missen. Het festival is een van de belangrijkste podia voor de onafhankelijke en vernieuwende cinema uit alle delen van de wereld. Voor het programma klik je hier. Naast film en theater is het elke avond tevens feest in de Schouwburg. Op vertoon van het filmticket kom je gratis binnen bij het feestje! Dit is ieder jaar een gegarandeerd succes, mis het dus niet!
 2. Kitss | Superdisco
  Mike zegt dat het goed is. Komt wellicht omdat hij dit organiseert. Zin in de beste hiphop en R&B, gemixt met de beste cocktails in Roffa’s meest sexy kelder en een bezwete knuffel van Mike? Dan ben je zaterdag 27 januari van harte welkom in Superdisco (oude Blender).
 3. Sorry Schat ‘T Loopuyt
  Op maandag vinden we in Noah het enige echte horecafeest van Rotterdam. Lekker gek doen met megafoons, yellow cups, bokspartijen, gin tonics onder begeleiding van de gekste platen!
 4. Frank Borrel
  Ben je meer van het type dat de hele week beweert ‘het dit weekend echt wat rustiger aan te gaan doen want je hebt het zo druk gehad’, dan ben je de 30 vast gepasseerd. De Frank Borrel begint altijd met een beetje keuvelen en klagen over de baas, maar rond 21:00uur zijn hebben de mannen de bovenste knoopjes open en loopt het merendeel van de vrouwen op blote voeten. Zo’n feestje dus.
 5. FC IJsselmonde Bingo
  Mike kwam niet verder dan vier weekendtips, dus hierbij mijn persoonlijke inbreng. Haast je, want de aftrap is vanavond om 19:00 uur. In navolging op de maandelijkse bingo bij DHZ en Maasstad Tediro gaan ze nu ook bingo spelen bij FC IJsselmonde. Ik bedoel maar. Een boekje kost €15,–.

  Gebruik de hashtag #hotterdan bij je weekendfoto op Instagram en laat ons zien waar jij de beest uithangt! Of juist niet. De leukste reposten we maar al te graag! Fijn weekend!