Team

Het was in de Kunsthal, in februari 2013. Hét moment, waarop Jean Paul Gaultier zijn eigen expositie met toeters, bellen en veel persaandacht zou openen. Hotterdan nam plaats tijdens de persconferentie, tussen Vogue en RTL Boulevard. Als blog die nog niet officieel was gelanceerd. Nee, die avond zou de lancering worden. En hoe! Want Jean Paul Gaultier himself wijdde die dag een tweet aan die twee gekke meiden in dat gestreepte t-shirt. Yep, dat waren wij. En iedereen mocht het weten: Hotterdan was geboren!

Vanaf dat moment willen wij Rotterdam als modestad op de kaart zetten en laten zien wat er allemaal in de stad gebeurt. Waar interessante shops worden geopend, wat toffe Rotterdamse labels zijn en waar het Rotterdams’ modetalent uithangt. Onze inspiratie vissen we van de straat, dus ook streetstyles komen regelmatig voorbij. Stiekem proberen we alles te vangen wat te maken heeft met de combinatie Rotterdam en mode. We zijn er dól op! En die dolletjesheid delen we maar wat graag met jou!

1517675_10208641509013117_8642948717997249861_n
Kim Stolk (Editor in Chief)
Sinds de very first start van Hotterdan is Kim betrokken bij het reilen en zeilen van de blog. Als Editor in Chief zorgt zij er dagelijks voor dat verse content online staat en wordt gedeeld op de social kanalen.

Lees hier wat Kim met Rotterdam en mode heeft.
Volg Kim op haar lievelingsmedium Instagram: @kim_hotterdan

Meggie Hotterdan
Meggie (Illustrator)
Meggie werkt als freelance illustrator. Ze houd van het creëren van nieuwe karakters en maken van tekeningen voor tijdschriften. Voor Hotterdan maak ze illustraties geïnspireerd op wat haar opvalt in de posts.

Zie hier alle illustraties van Meggie voor Hotterdan.
Volg Meggie op Instagram: @missmeggie_illustraties of meggie.nl

 img_6216
Sade van Gestel (Steal Queen)
Om de week op dinsdag shopt Sade zich helemaal zot om de leukste trends in Rotterdam te vinden. Uiteraard een trend die past bij iedere portemonnee: Steal, Deal, Skip-a-Meal. Eindeloos shopplezier en inspiratie. Tips voor nieuwe trends zijn altijd welkom. I will find that steal!
Lees hier alle bijdragen van Sade voor Hotterdan.
Volg Sade op Instagram: @thelipsticktea

sophiaweavers
Sophia Weavers (Hotte Versnaperaar)
In onze Maasstad is er ieder weekend genoeg te beleven en dan voornamelijk veel te eten, te drinken of te dansen… Dus als enorme food, drink (nee, ze is geen alcoholist) en feestjes lover, zet Sophia alles voor je op een rijtje, bezoekt ze nieuwe hotspots en gaat ze soms alvast voorproeven om elke een heerlijke ‘Hotte versnaperingen’ voor je klaar te zetten!

Lees hier alle bijdragen van Sophia voor Hotterdan.
Volg Sophia op Instagram: @sophiaweavers

Clark van Oeveren
Clark van Oeveren (Mister Hottermanday)
Elke maandag staat er één voor je klaar: een man-met-stijl, in Hottermanday. Elke week speurt Clark de Rotterdamse straten, markten en feesten af, op zoek naar mannen in authentieke en stijlvolle outfits. En ja, die zijn er bij bosjes.

Lees hier alle bijdragen van Clark voor Hotterdan.
Volg Clark op Instagram: @clarkvanoeveren

Lotte van Leeuwen
Lotte van Leeuwen (Ongeremde Ontdekker)
Lotte is altijd op zoek naar de nieuwste hotspots in Rotterdam. Als Rotterdamse student weet ze als geen ander wat er momenteel hot&hidden is. Openingen van nieuwe restaurants en winkels maar ook lanceringen van nieuwe producten, ze is er bij!

Saskia Pique voor Hotterdan
Saskia Pique
Saskia Piqué is freelance producent van creatieve concepten, videoshoots, fotoshoots en commercials en sinds kort talentscout voor haar gloednieuwe creatieve platform, Expozed. Expozed is hèt creatieve platform waar je alles over talent kunt ontdekken op het gebied van media, dans, muziek en kunst.

Binnen haar werk als producent komt zij vaak in direct contact met tof talent en hierdoor werd zij geïnspireerd om dit creatieve platform te starten. ‘Expozed talk’ op Hotterdan is hier een onderdeel van. Met haar grote interesse in Kunst en Fashion is zij de perfecte toevoeging voor Hotterdan.
Saskia in 1 zin: Allround, creatief inventief, gezellig, loyaal, nieuwsgierig en streeft er altijd naar om (nieuw) talent te verbinden met het grote publiek.
Volg Saskia op Instagram @saskiapique
Volg Expozed op Instagram @expozedcreativeplatform

Yvonne van Leeuwen
Yvonne van Leeuwen (Van Rotterdam-leek tot -aanbidder)
Krijgt spontane keuzestress bij het zien van al het lekkers op de menukaart en is groot sponsor van de Rotterdamse horeca. Woont hoog & droog in het hart van onze prachtige stad en heeft een zwak voor de skyline van Rotterdam, mooie tassen en is dol op hondje Rocky. Voor Hotterdan deelt ze met jou haar aanraders en hidden gems op gebied van food & drinks.

Lees hier alle bijdragen van Yvonne voor Hotterdan.
Volg Yvonne op Instagram: @yvonne_vl

Nina Mutsaers (Freelance copywriter en flexwerker)
Sporten, koffiedrinken, schrijven, fietsen, feesten en daten met vriend(inn)en, ik doe alles het liefst in de stad die mijn hart heeft gestolen: Rotterdam. Ik ben freelance copywriter en ben gek op schrijven en flauwe woordgrappen. Daarnaast ben ik een echte muziekliefhebber en kan ik alle liedjes van de radio na het horen van de eerste toon al meezingen. Waar je me aan kunt herkennen? Mijn korte haar, sneakers en streepjesshirt!

Lees hier alle bijdragen van Nina voor Hotterdan.
Volg Nina op Instagram: @nmutsaers

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplicht veld *

*
*