Team

Het was in de Kunsthal, in februari 2013. Hét moment, waarop Jean Paul Gaultier zijn eigen expositie met toeters, bellen en veel persaandacht zou openen. Hotterdan nam plaats tijdens de persconferentie, tussen Vogue en RTL Boulevard. Als blog die nog niet officieel was gelanceerd. Nee, die avond zou de lancering worden. En hoe! Want Jean Paul Gaultier himself wijdde die dag een tweet aan die twee gekke meiden in dat gestreepte t-shirt. Yep, dat waren wij. En iedereen mocht het weten: Hotterdan was geboren!

Vanaf dat moment willen wij Rotterdam als modestad op de kaart zetten en laten zien wat er allemaal in de stad gebeurt. Waar interessante shops worden geopend, wat toffe Rotterdamse labels zijn en waar het Rotterdams’ modetalent uithangt. Onze inspiratie vissen we van de straat, dus ook streetstyles komen regelmatig voorbij. Stiekem proberen we alles te vangen wat te maken heeft met de combinatie Rotterdam en mode. We zijn er dól op! En die dolletjesheid delen we maar wat graag met jou!

1517675_10208641509013117_8642948717997249861_n
Kim Stolk (Editor in Chief)
Sinds de very first start van Hotterdan is Kim betrokken bij het reilen en zeilen van de blog. Als Editor in Chief zorgt zij er dagelijks voor dat verse content online staat en wordt gedeeld op de social kanalen.

Lees hier wat Kim met Rotterdam en mode heeft.
Volg Kim op haar lievelingsmedium Instagram: @kim_hotterdan 

Meggie Hotterdan
Meggie (Illustrator)
Meggie werkt als freelance illustrator. Ze houd van het creëren van nieuwe karakters en maken van tekeningen voor tijdschriften. Voor Hotterdan maak ze illustraties geïnspireerd op wat haar opvalt in de posts.

Zie hier alle illustraties van Meggie voor Hotterdan.
Volg Meggie op Instagram: @missmeggie_illustraties of meggie.nl

 img_6216
Sade van Gestel (Steal Queen)
Om de week op dinsdag shopt Sade zich helemaal zot om de leukste trends in Rotterdam te vinden. Uiteraard een trend die past bij iedere portemonnee: Steal, Deal, Skip-a-Meal. Eindeloos shopplezier en inspiratie. Tips voor nieuwe trends zijn altijd welkom. I will find that steal!
Lees hier alle bijdragen van Sade voor Hotterdan.
Volg Sade op Instagram: @thelipsticktea

sophiaweavers
Sophia Weavers (Hotte Versnaperaar)
In onze Maasstad is er ieder weekend genoeg te beleven en dan voornamelijk veel te eten, te drinken of te dansen… Dus als enorme food, drink (nee, ze is geen alcoholist) en feestjes lover, zet Sophia alles voor je op een rijtje, bezoekt ze nieuwe hotspots en gaat ze soms alvast voorproeven om elke een heerlijke ‘Hotte versnaperingen’ voor je klaar te zetten!

Lees hier alle bijdragen van Sophia voor Hotterdan.
Volg Sophia op Instagram: @sophiaweavers

Clark van Oeveren
Clark van Oeveren (Mister Hottermanday)
Elke maandag staat er één voor je klaar: een man-met-stijl, in Hottermanday. Elke week speurt Clark de Rotterdamse straten, markten en feesten af, op zoek naar mannen in authentieke en stijlvolle outfits. En ja, die zijn er bij bosjes.

Lees hier alle bijdragen van Clark voor Hotterdan.
Volg Clark op Instagram: @clarkvanoeveren

Wat vind jij?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplicht veld *

*
*