Vivianne Sanderse is een pas afgestudeerde modefotograaf uit Rotterdam. Het werk van Vivianne is een mix tussen modefotografie, lifestyle én filmische aspecten. Door het suggereren van een verhaal in haar beelden, nodigt ze de kijkers uit tot interactie. Zij kunnen het verhaal zelf afmaken, hun eigen gevoel erin leggen of het simpelweg mooi vinden.

Wie niet waagt, die niet wint! 
“Deze serie gaat voor mij over Rotterdam. En nee, dan gaat het me niet om de Erasmusbrug of de Euromast, maar wél om de mogelijkheden die Rotterdam biedt. Het is een stad waar alles mogelijk is, als je het maar vraagt en een beetje brutaal bent. Dat deed ik. Zo stond ik voor deze shoot samen met mijn team in een prachtig herenhuis in het centrum en op het dak van één van de gebouwen in de Witte de Withstraat. Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat dit zou lukken, maar wie niet waagt die niet wint.”

Rotterdam & Mode
“Er zijn tal van creatieve opleidingen, initiatieven en ondernemers in de stad en toch valt het mij op dat er qua mode nog te weinig gebeurt. Wat ik overigens niet snap, want qua locaties is er zoveel moois! Ik vind dat we de mode meer naar onze stad moeten halen en laten zien wat Rotterdam te bieden heeft. Met deze serie hoop ik dan ook mensen te inspireren!”