The Gift List is here! Sadé is coming to the rescue! December is de meest gezellige maar ook de meest stressvolle maand van het jaar. In Nederland zijn we gezegend met twee feesten: Sinterklaas en Kerst. Dubbel stress dus! I found some bits die je zeker voor 5 december in huis kan halen voor je familieleden, geliefde of vrienden. Oh yeah, keep in mind: aankomende vrijdag is het Black Friday, so keep your eye on the price!

Ladies First!
Voor vrouwen kan ik eindeloos doorgaan als het om the gift list gaat. Er is zoveel leuks en heel veel keus! The Gift List bestaat uit artikelen voor natuurlijk elk budget! You know me!

        
The baker boy hats zijn net zoals de baretjes helemaal hot en je kan dit hotte velvet petje voor 15 euro scoren bij de Zara! Het volgende item is echt mijn favoriet en ik mag me al de gelukkige eigenaresse noemen van de Cluse x Negin watch. Negin Mirsalehi is sinds vorig jaar een Cluse-ambassadrice en heeft de eer gekregen om haar eigen horloge uit te ontwerpen. Het resultaat? Twee toffe horloges van Cluse in een cute pink box! Enthousiast? Je kunt ze kopen bij de Bijenkorf!

Black Velvet and some very special oil
      

On a budget, maar toch iets tofs willen geven? Ik heb een  hele mooie velvet body gevonden voor maar 10 euro! Worth the money right? De velvet body kan gelijk aangetrokken worden voor de feestdagen maar is ook tof te combineren met een spijkerbroek en sneakers! Winning! You can get this baby at H&M! Wanneer het gaat om verzorgingsproducten is het altijd enorm tricky. Qua haar ben ik ervan overtuigd dat iedereen wel een beetje Moroccanoil kan gebruiken. Het maakt het haar sterk en verzorgt het tot in de punten. Who doesn’t need that kind of TLC? Bij Hudson’s Bay kun je   verschillende pakketjes kopen zoals dit travel size pakket!

Glossy sticks and boobs

Natuurlijk moet er iets voor de lippen bij zitten, anders zou ik niet mezelf zijn. Afgelopen week probeerde ik de glossy lipstick van Chanel. Normaal ben ik anti-gloss omdat het gewoon niet blijft zitten, but I was wrong. Dit product heeft de vorm en een dekking van een lippenstift, maar geeft een glossy finish! Best of both worlds! Je kan de glossy stick vinden bij de DouglasLast but not least voor the gift list is de enamel pin van Outloud Studio! Ik ben helemaal verliefd op de pins sinds ik er een cadeau heb gekregen. We all like a bit of the nipple gate! Niet geheel onbelangrijk en hier zijn we toch stiekem een beetje trots op: Ex Blogger Maite Prince heeft de bovenstaande pin gemaakt! Loving it? Go grab one bij Groos.

Men, always a pain in the ass!
Ik heb soms enorme struggles wanneer het op mannen aankomt. Dit jaar ga ik naar Engeland en wil ik voor zowel mijn oom als mijn neef een kerstcadeau meenemen. I have no clue what to buy them! Voor mijn vent vind ik dit een eitje, maar voor andere is dit toch tricky. I did some research en I think I did good! Check het hier!

Natuurlijk wil je iedereen wel een Levi’s teddy-jas cadeau doen, maar goed het leven (en daarmee bedoel ik eigenlijk de portemonnee) is niet altijd goed gevuld met valuta. Moet jij je hier dan bij neerleggen? Hell no, ik heb al een hele leuk teddy-jas gevonden bij de Primark.

How much? Nog niet eens drie tientjes! Score!

De awesome sokken zijn van Alfredo Gonzalez and they are so worth buying. Elke man wordt hier toch blij van? Buy them at: Groos

 

The bearded man with his backpack

Een backpack is altijd goed. Deze tas is te koop bij Weekday! De novelty cadeaus zijn het leukst om te geven! They are fun but have a purpose, zoals de Beard Elixer van Urban Outfitters. De baard is hot, althans ik zie steeds meer mannen die de scheerapparaten tijdelijk even laten liggen. Dit in de hoop dat er een volle baard voor in de plaats komt. Met dit pakket zou je misschien wel heel ver kunnen komen!

Charged and organized!

Voor de organisatorische cadeautjes heb ik even gesnuffeld bij River Island. Voor kleinigheidjes ben je ook daar aan het goede adres. Hier vond ik een powerbank die bijna iedereen anno 2017 wel nodig heeft tijdens een drukke dag. Dat geldt ook voor de Moleskine! Voor de goede voornemens, voor een betere planning of om je ideetjes uit te schrijven. You can never go wrong with a Moleskine! Verkrijgbaar bij:Hudson’s Bay.

Is er weer hoop voor 5 december of misschien wel voor kerst? Heb jij nog tips waar ik nog toffe cadeaus kan kopen? Let me know!