Het is woensdagmiddag, en Suus en ik zitten weer te eten. Als we het niet over kleding hebben dan zitten we of een taartje te eten van de Bakkerswinkel of een sandwich van Bas Bakt! We maken ons klaar om een flits bezoek te brengen aan Cheryl B styling in Kralingen. Cheryl is bijna een jaar geleden begonnen met haar boetiek aan de Vlietlaan. Het is nogal een uitdaging om buiten het centrum een boetiek te starten, maar op de Vlietlaan is er momenteel genoeg aan de gang. Cheryl heeft overigens gezelschap van Jordy’s Bakery..  not so bad at all!

It’s always a party at Cheryl B’s!

Wat ons gelijk opvalt is Cheryl haar enthousiaste persoonlijkheid. Ze heeft zeker een passion for fashion and it rubs off on you! Elk item heeft ze zorgvuldig uitgekozen en ze is echt bezig met de behoeftes van haar klanten. En meer! Tijdens ons bezoek krijgen we een lekker bakkie thee. (@thelipsticktea is hier natuurlijk heel blij mee!).  So, Cheryl won us over with personality and tea.. what’s next?

NA-KD Fashion

Wat voornamelijk een heel tof pluspunt is, is dat Cheryl naast The Paris Labels, DR.denim en Superga de collectie van NA-KD fashion verkoopt. Momenteel is NA-KD een hype op Instagram en je ziet er bijna elke blogger mee lopen. Ben je niet van het online shoppen? Lijkt alles op Instagram too good to be true? Pas het dan lekker bij Cheryl met een flinke dosis gezelligheid. 

Bring on the pink and the flamingo!

For the next paragraph.. hoef ik niet veel te zeggen. Suus en ik hebben samen met Cheryl toffe setjes gevonden voor warmer lenteweer wat er aan zit te komen. (Of toch niet..?) Alles boven nul graden dus!

Yeah, Suus in het roze is gewoon the best picture ever. And yes, I am wearing white flared pants.

We can all state dat ik een obsessie heb met flamingo’s en dat ik deze tas heeeeel leuk vind!

Natuurlijk, hoort er ook een panterprintje bij! Kim, you gotta buy this!

Pink on pink and fluffy pink shoes.

Suus en prints: Match made in heaven.

Did we tickle your fancy? Bezoek Cheryl B styling zelf in Kralingen!