Vandaag is het mijn beurt! Afgelopen weekend maakten Kay en ik de Primark onveilig en scoorden we weer  cheap ass doch hotte items. Naast wat fleurige blouses, kocht ik dit vette Army Jacket. Ietwat te groot, maar dat hindert niet. Wat verlang ik ernaar dit ding aan te trekken zonder er drie sjaals en zes mutsen bij te moeten dragen! Volledig geput uit mijn eigen kleding- en accessoirecollectie heb ik onderstaande drie sets samengesteld, aan een -alsof het ervoor gemaakt is- heel handig rek in mijn huis. Let niet op het stopcontact. As you can see, ik ben geen Photoshoppert.

Question du moment: welke set vind jij het leukst? De meest blogwaardige outfit show ik hoe dan ook en wel heul snel op Hotterdan. Dus scroll en roep maar!

 1. Early Spring Look (uitgelichte afbeelding)
Deze set kun je met een dik paar handschoenen misschien nu al aan voor een zonnige wandeling over de Bruggen. Onder het legerjack draag je een t-shirt met wolvenkop (ZARA) en een dik vest (H&M), dat onder het jack uit piept. Deze basis wordt gecombineerd met bordeauxrode items zoals de schoenen (All Stars), hoed en zonnebril (beide H&M). De set is afgestijld met een kruizenketting van Forever 21.

IMG_82252. Spicy Spring Look
Zo’n jack leent zich bij uitstek voor een stoere set. Een zwart leather look broekje (H&M) wordt hier gecombineerd met een tie dye spijkerblouse (Mango), stoere studded boots van River Island en een tas met lange rafels van (hé!) Primark. Omdat ik mezelf niet zo’n ontzettend stoer type vind, stijl ik het geheel af met een zijden sjaal in m’n haar om de boel een girlie twist te geven.

3. HOT Spring Look
Voor deze set moet de temperatuur boven de twintig graden zijn wil ik me hierin vertonen. Jeans shorts laten zich niet zo lekker combineren met winterse melkflessen eronder, dus zonnebanken maar. Deze look is wat meer sophisticated met een ietwat doorschijnende, gehaakte top van Topshop, shorts (H&M), gecombineerd met bronzen pumps (Van den Assem) en een pastelkleurige enveloptas (New Look). Het legerjack geeft een stoere twist aan de romantische look. Dikke zonnebril op en terrassen maar.Primark