Afgelopen woensdag is het International Film Festival Rotterdam van start gegaan. There is loads to do en het is dus zeker een bezoekje waard! Op de website van IFFR is er te zien wat je allemaal kunt doen en zien deze week.

But.. there is also a get together bij een van mijn favoriete zaakjes op de Meent: Samsøe & Samsøe!  Op vrijdag 3 Februari wordt de winkel omgetoverd in een filmtheather waar je het werk kunt zien van Rotterdamse filmmakers. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om te shoppen. De eerste honderd shoppende klanten krijgen ook een cadeau mee naar huis! I love presents!

Dit inspireerde mij om te checken of Samsoøe & Samsøe movie night proof kleding heeft voor de avond. Want wat is nou lekkerder dan heerlijk chillen en een film kijken? That needs a comfy outfit. Samen met mijn lievelings Samsoøe girl Liselotte heb ik wat outfits gevonden die zeker IFFR waardig zijn! Hiernaast maakte Mitch van Samsoe het ook heel gezellig tijdens onze mini fotoshoot!

Zijn hier woorden voor nodig? This screams comfort and style at once! Wat een heerlijk pakkie was dit. Dit is een pak, maar kan ook makkelijk afzonderlijk van elkaar gedragen worden. De witte schoenen zijn ook van Samsøe and I am a sucker for white shoes! De zwarte sokken? I have no excuses, het is gewoon enorm koud buiten. But I am so comfy! Bring on the movies!

Top: 99 euro

Pants: 119 euro

Shoes: 149 euro

 

Pink is my new best friend! Dit brengt zoveel in mij naar boven! Sweet,stylish and comfortable! Comfy hoeft niet altijd als een pyjama eruit te zien! Dit is een co-ord set die zowel met sneakers als met stoere hakken gedragen kan worden. Do i feel the summer coming up? Ik ben tot over mijn oren verliefd. Stylish naar IFFR? Dat kan zeker met dit heerlijke setje!

Blouse: 89 euro

Pants: 119 euro

Last but not least the cool girl kit. Jeans zijn altijd onmisbaar in mijn kast en deze old school jeans zitten heerlijk! De roze top is echt een bestseller bij Samsoøe & Samsøe and I know why. Pink is the new black! Daarom dacht ik zonder te overdrijven, ook de matching roze pet op te zetten. This is a first for me, maar een roze pet breekt wetten! Dit is natuurlijk de ultieme go to the movie-outfit en ook in 2017: Why change a winning outfit? Niets aan veranderen dus!

Jeans: 119 euro

T-shirt: 59 euro

Inspired? Ik in ieder geval wel! Come and visit the Samsøe & Samsøe store op de Meent op vrijdag 3 Februari en geniet van een film, hapje en een drankje en natuurlijk the awesome clothing!