Kerstmis, een tijd vol smakelijke familiare noodzakelijkheden. De koelkast volgepropt, preps voor het kerstdiner gedaan, de boom opgetuigd en cadeautjes ingepakt. Let the fun begin! Wat nu als je die dagen anders in zou richten? In aanloop naar de kerstdagen is er genoeg te beleven maar wat is er te doen tijdens de kerstdagen?

Winterpret
Dave’s Wintervariété is een goed idee! De show van Dave van der Wal, allround entertainer, is een spektakel voor de hele familie. Op zowel 1e als 2e kerstdag zijn er twee voorstellingen. De klassieke spiegeltent in het Museumpark is het decor van uitvoering. Een keur aan binnen- en buitenlandse artiesten maken hun opwachting. Heerlijke hapjes en hemelse drankjes maken dit familie-uitje compleet.

Familiefilms
In LantarenVenster zijn zoveel verschillende filmvoorstellingen. Van 11.30 tot 21.30 uur kun je er terecht. Gezellige familiefilms als ‘Paddington 2’ en ‘De dieren uit het Hakkebakkebos’ staan ook op het programma. Als je geluk hebt kun je film en lunch of diner combineren. Wees er op tijd bij!

Wandelen
Lekker buiten zijn! Na het verorberen van heerlijkheden plek maken voor nieuwe snoeperijen. Ook dit kan op 2e kerstdag. Er zijn plezierige educatieve natuurwandelingen georganiseerd in het recreatiegebied Rottemeren en het Hoge- en Lage Bergse Bos. Heb jij zin om aan te sluiten? Meld je dan tussen 10.30 en 14.30 uur bij het Natuurcentrum Trefpunt Rotta aan de Hoeksekade 164 in Bergschenhoek.

Geniet en maak vooral mooie herinneringen. Fijne kerstdagen!