Omdat ik nog nooit een ideaal zittende broek heb gevonden én omdat je op een broek weer iets moet dragen, ben ik tegenwoordig een groot fan van jurken! Ik vind het ook zo makkelijk. Hup over je hoofd, panty aan en gaan. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waaraan deze kleedjes moeten voldoen.

Allereerst, het liefst van een acceptabele lengte want op mijn leeftijd kan té kort ook direct té ordinair zijn. Er is nog mee weg te komen mits een maillot eronder gedragen of een panty met een dikte van 200 denier. Te wijd van model of een vormloze creatie van snit is niks voor mij. Nu ik meen dat het nog kan, draag ik bij voorkeur een nauw aansluitend model. Ik zeg er nadrukkelijk bij, IK meen dat het nog kan want dat is zo fijn met ouder worden. Daar waar ik vroeger dacht dat ik het niet kon hebben vanwege een té aanwezige derrière heb ik daar nu totaal geen hinder meer van. Wat een obstakels heb ik toch vaak gezien! Weg ermee! Loop ik voor gek dan ben is dat maar zo. In ieder geval bezorg ik dan anderen een plezierige dag. Dan valt er wat te lachen! 

Sale!
Laat het nu net volop sale zijn! Met mijn neus in de boter viel ik bij Zara op het Beursplein. Voor nog geen 15 euro griste ik links en rechts wat exemplaren uit de rekken. Mine! Bij Hudson’s Bay, het warenhuis met de meest mooie merken onder zijn dak, viel ik voor een fitted A lijn jurkje (met ceintuur) van Tommy Hilfiger. Het is echt de moeite waard om nu de stad in te duiken want er is veel moois te scoren voor een fractie van de oorspronkelijke prijs. Alleen een perfect zittende broek ben ik nog steeds niet tegenkomen. Tips?