‘The city is a jungle, you better take care’, zong ABBA toen al. Tegenwoordig met al die verschillende dierenprints op kleding is het net een beestenboel in de stad. Ook al ben ik geboren in het jaar van de Tijger en vind ik zijn fraaie huid buitengewoon prachtig, gedrukt op kledij kon het mij nooit zo bekoren. Ooit vond ik bijvoorbeeld een panterprint het toppunt van goedkoop en ordinair. Met die blonde haardos op mijn hoofd heb je zó Nel Veerkampachtige chic. Niets is zo veranderlijk als een mens want nu vind ik het juist heel erg leuk! En toen topmodel Heidy Klum onlangs haar collectie bij Lidl lanceerde, was ik er als de kippen bij. Onderweg naar ons vakantieadres probeerde ik in de auto in te loggen bij de webshop. Lukte niet. Totaal overbelast. De aanhouder wint en de getailleerde blazer en matchende pantalon in een panterprint was besteld. Tjakka!

Pink Panther?
Voor mannen bestaat zo’n hip kostuum ook. Bij Suitable op de Meent hebben ze van het merk Opposuits, het beestachtige pak The Jag. Je krijgt er een coole bijpassende stropdas bij. Deze outfit is ook via de webshop aan te schaffen.

Voor de dames; vind je zo’n broekpak toch te veel van het goede dan kun je de stukken uiteraard ook heel goed apart dragen. Kies voor een grof gebreide, oversized trui van een contrasterende kleur op de panterprint broek. Het colbert wordt elegant en krijgt een krachtige uitstraling als je de rest van je kleding in één kleur houdt. De focus ligt nu op het ene item, de opvallende blazer. Onze Koningin Maxima is meer dan eens met een soortgelijk classy ensemble gesignaleerd. Welke items met panter- of andere dieren- prints heb jij in jouw kast hangen en hoe combineer jij deze?