Bij een zorgorganisatie voor meervoudig complex gehandicapten kwamen we elkaar tegen. Dat was in de jaren negentig. Als Rotterdammers, woonachtig en werkzaam op het eiland Goeree-Overflakkee. We werkten niet samen, maar later werden we wel directe collega’s. De mooiste herinneringen hebben we aan die tijd. Niet dat alles nu rozengeur en maneschijn was, tóch zijn de hilarische memoires overheersend. Onze cliënten noemden ons Duo Penotti. Indertijd had ik nog donkerbruine haren. Leslie was altijd al een blonde vamp. Waar zij was, was ik en andersom. En was het anders, dan zorgden we er wel voor dat we elkaar er weer bij sleurden. Zo hadden we binnen de organisatie de mooiste werkplekken en opdrachten. De laatste was er eentje met een gouden randje. We crossten het land door en zetten als ervaren strategische beleidsadviseurs in zeer korte tijd een prachtige aanpak neer. We kunnen van onze dollemansavonturen nu nóg nagenieten! Maar aan al het goede komt een eind. Ik vertrok zes jaren geleden. Leslie volgde een kleine vier jaar later. En hoe..

EigenWijze Les

Daar waar ik moeite heb om mij te focussen, ik wil nu eenmaal alles, heeft Leslie haar doelen scherp voor ogen. Zij is met volle overtuiging haar dromen aan het verwezenlijken. Ik vind het zo inspirerend! Ze heeft zich volledig toegelegd op het geven van Integrale Yoga, het verzorgen van Ademsessies en haar werk als Lifecoach.

BreathLes(s)
Wat is een ademsessie? Een meeting van twee uren waarin je leert beter om te gaan met je ademhaling. Het kan onderdeel van een helingsproces zijn. Helpend bij stress of een burn-out. Niet alles ademen betekent niet alles voelen. Leslie krijgt haar cliënten doorverwezen via psycho- of fysiotherapeuten en huisartsen. Maar als belangstellende kun je ook deelnemen. In en om Rotterdam organiseert zij deze sessies.

Les(s)is more!

Tevens verzorgd zij dit jaar enkele retraites. Ibiza en Bali zijn de bestemmingen voor deze reizen van rust, verbinding en geluk. De reis naar Bali is een combinatie van Balinese tradities, zoals vuurwerkceremonies en waterblessings en het (lichaams)werk van Leslie.

Ben jij geïnteresseerd in dat wat Leslie voor jou kan betekenen of heb je zin om aan te sluiten bij een retraite? Neem dan contact op met Leslie Stoel. Dat kan via leslie.stoel@gmail.com