Kim is zwanger. Daarnaast blijft ze dol op mode (duh), maar het blijkt soms lastig die twee te verenigen. En daarom tipt en test zij hier kleding. Kleding die comfy is, maar die er óók heel vrouwelijk en gezellig uitziet. Vindt ze persoonlijk wel zo leuk.

Signature look zonder buik

Hello signature look
Ik kan me momenteel bijna niet voorstellen hoe het is om níet zwanger te zijn. Gek is dat. Wel kan ik met weemoed door mijn foto’s scrollen van niet-zwangere tijden, waar ik mezelf regelmatig tegenkom in mijn favoriete high waisted jeans van Monki (Kimono!) met daarin een gezellige blouse gepropt. Van panter- tot zebraprint, van ruches-franjes-glitters tot cleane exemplaren. Ik heb ze en ik ben er dol op. Een blouse staat nét even wat gekleder dan een t-shirt of trui en laat zich uitstekend combineren met een goeie jeans, een paar hakken, brogue of grove sneaker.  Ik denk dat ik bovengenoemde kan betitelen als mijn signature look.

Van broek-proppen tot bump-hangen
Tja, nu heb ik die look tijdelijk in de wilgen moeten hangen. High waisted jeans zijn al even out of my league, maar.. met een groot aantal blouses kan ik stiekem nog prima uit te voeten. In plaats van broek-proppen laat ik de blouse nu vol overgave over die baby bump hangen. Yep, ik kies altijd al voor oversized exemplaren, waar ik nu dus mijn voordeel mee doe. Strakke zwangerschapsjeans eronder of een fijne maternity legging en klaar is Kees. Onlangs heb ik zelfs nog een paar blitse blouses uit de rekken geplukt, met het idee dat ik ze ook na mijn zwangerschap weer lekker in mijn broek kan steken. Want daar houd ik van. Geen zwangerschapsgedoe, maar exemplaren die je kunt blijven dragen.

Blitse blouses
Neem mijn favoriet van het moment: een oversized panterprint exemplaar (Jannice Shirt) van Weekday. Of een glitter-geval van Zara. Overigens doet de zebra van hierboven (H&M Trend) het ook nog steeds goed over de bolle buik. En neem de giga oversized blouse van & Other Stories op de eerste foto, die ik heb ik deze zomer als jurk gedragen. Dikke prima! Kortom: scoor zo’n blitse blouse en steel de show de komende feestmaand!

   

Uitgelicht beeld: Jongen & Ribbius Photography