Weekend, weekend, weekend! Het belooft een redelijk droog weekend te worden, met wel zo nu en dan een buitje. Maar goed, we hebben in Rotterdam genoeg leuke locaties waar je kunt schuilen. Ook dit weekend barst het van de leuke dingen. Waar je heel lang wilt schuilen zelfs.

Black Friday
Hoe kun je je weekend beter beginnen dan met een nieuwe outfit? De Black Friday-hype is helemaal overgewaaid vanuit het heerlijke Amerika, wat ervoor zorgt dat alle mooie items in de schappen hangen met een fijn prijskaartje eraan. Duik Hudson’s Bay, H&M, Zara, Bijenkorf, Weekday in en scoor goeie items voor een fijn prijsje!

Camaretten Festival
Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland, keert voor de 52e keer weer terug in Rotterdam.  Laat je verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en zie de topcabaretiers van morgen. Vanavond vindt de halve finale plaats en morgen de finale. Er zijn nog kaartjes….

POPSHOP
Een nieuw paradijs in het nachtleven van Rotterdam. Ja, je hoort het goed! Vanavond moet je bij POPSHOP zijn. Planet House is de eerste editie die plaatsvindt. Verwacht heerlijke planet house en planet disco van onder andere Benny Rodrigues, Pop on Acid, Lucien Foort. In loving memory of Bahn & TRASH
foto van Confetti Club.
Confetti Club XL
Na een zinderende Confetti Club in de Rotterdamse Schouwburg gaan ze op zaterdag 25 november all out met een extra dikke XL-editie in Annabel! Wat kun je verwachten? Wat dacht je van nog meer zinderende XL Confetti madness, nog dikkere XL visuals en nog meer XXL supersterren achter de knoppen! Dus haal die badslippers en opblaaskrokodil, maar uit de kast en ga mee op een tropische safari langs de meest uiteenlopende genres en stijlen. Van verse hits tot krakende originals, zwoele slow burners en feel good partybangers; ook deze editie gaat alles weer in de blender en serveren zij je een overheerlijke zomerse confetti-cocktail!