Het festivalseizoen is weer van start gegaan! Niet alleen betekent dat dansen op je favoriete muziek in de buitenlucht, maar ook dat je weer moet gaan nadenken over de ultieme festivaloutfit. Immers, het moet comfortabel genoeg zijn om in te feesten en tegelijkertijd stylish en opvallend in de mensenmassa. Voor Hotterdan struin ik de leukste Rotterdamse festivals af en ga op zoek naar inspirerende looks van de festivalgangers.

Genieten op Apollonia
Afgelopen zaterdag was ik bij Boothstock in het Kralingse Bos. Een echt Rotterdam festival. Veel house van de oude garde, maar gelukkig ook ruimte voor nieuwe muziek. Ik kwam speciaal voor Apollonia, een Frans DJ-trio. Dansen op hun drie uur durende set was echt GENIETEN!

Mode op Boothstock
Maar goed, laten we het hebben over de mode op Boothstock. Eerlijk gezegd zag ik niet heel veel wat mijn modehart sneller liet kloppen. Blijkbaar had ik de dresscode van glittters & steroids gemist. Ik zag veel ontblote bovenlijven en teveel cropped tops gone bad. Gelukkig liepen er ook meiden rond die het zeker wel hebben begrepen. Ieder hun eigen stijl en ze vielen duidelijk op in de crowd!

Ziehier mijn top 3:
Annerike
Shui
Sabine