Oui, oui, une invasion de barets à Rotterdam!

Sadé do you speak French? Nee, niet echt! Google Translate is my best friend! But let’s get down to business! Het is altijd simpel voor jongens om een muts of een pet op te doen met een bad hair day! Voor vrouwen vind ik het persoonlijk altijd wat moeilijker. Hoewel ik een voorstander ben van een lekkere muts, begint het een beetje saai te worden. Het mag allemaal wel wat gewaagder. Je kunt er natuurlijk al niet meer omheen, maar de baret heeft een ware comeback gemaakt in het najaar van 2017. Hieronder vind je mijn top picks die ik heb gevonden in Rotterdam! Dus stap nog maar even niet de Thalys in om naar Parijs te gaan, het is allemaal te vinden in onze eigen wereldstad! J’adore Rotterdam!

4 x favoriet
Mijn eerste baret is een rode stoffen baret van de H&M, die ik hierboven op de foto draag. Ik heb natuurlijk een lading aan rode lippenstiften en it just looked really convenient. Natuurlijk met mijn studentensalarisje was het ook niet duur: een tientje! Wat zo tof is aan de baret, is dat een low key outfit gelijk wat sprekender kan maken. En natuurlijk wat ik hierboven noemde: The bad hair day. It happens to everyone en soms helpt geen enkel wondermiddel, maar moet je de boel lekker camoufleren. Lekker toch, alle complimenten ontvangen over je toffe look maar die enorme vogelnest op je hoofd lekker verstoppen! Ik zeg: win-win!

 

Clean Baret als een echte Parisienne at Funkie House

 

Geen outfit is saai met deze electric blue baret van Imagine by Kim

 

My absolute fav! Ik zie mezelf al helemaal lopen met een glossy rode lipstick, strong eyebrows en dit toffe baretje! Ja ja, dit wordt mijn tweede baretje! Verkrijgbaar bij: River Island

Wat is jouw favo baret?