Misschien val ik nu wel in herhaling, maar altijd als ik naar Engeland ga verander ik in een echte woman. Mijn nicht doet mijn make-up en introduceert mij met de nieuwste make-upmerken die ze gescoord heeft. Even ben ik dan een addict en wil ik ook alles hebben. Talk about being easy. Anyways, ik vind dat we allemaal wel het nieuwe jaar kunnen beginnen met een beetje glow and shimmer. Highlighter is natuurlijk al een paar jaar een hit, maar ik wilde toch even mijn favo’s op een rij zetten. Natuurlijk ook met een van de nieuwste toppers in Rotterdam: Charlotte Tilbury via De Bijenkorf. Check hieronder mijn favo picks and highlight your 2018!

1. Benefit
Let’s start with my first ever highlighter. De producten van Benefit zien er zonder gebruik al fantastisch uit op je make-uptafel. De highlighter is echt top en hier kun je minimaal een jaar mee doen! Het is een vloeibaar parelmoer goedje wat je op je jukbeenderen, wenkbrauwen en neus kan smeren. Ik smeer het op en wrijft het uit met mijn vingers. Waarschijnlijk niet hoe een visagist het zou doen, but I’m glowing baby! Benefit is exclusief te koop bij Douglas.

2. Charlotte Tilbury
Oh how I love Charlotte Tilbury! Ik kende het merk al vaag van bloggers en visagisten zoals: Negin Mirsalehi en Xelly Cabau van Kasbergen. Ik wilde mijn nicht impressen met this awesome brand en ging op zoek naar het perfecte cadeau. You can never have to much highlighter en Charlotte Tilbury heeft echt de tofste multistick. De beachsticks zijn geschikt voor zowel de lippen als de wangen, maar zijn ook zeker geschikt als highlighter. Triple winning dus. Natuurlijk, vond mijn nicht het helemaal geweldig en baalde ik meteen dat ik het niet voor mezelf had gekocht.

3. Becca
Becca was tot voor de kerst nog onbekend voor mij, tot mijn vriend mij dit pakketje gaf. Trust me dit is echt cool! In dit pakketje krijg je zowel een highlighter gloss en een shimmerpoeder. Je kan de highlighter opbouwen met alleen de gloss of ook de shimmer toevoegen. Kleine tip: je kan je lippen er ook mee laten glanzen!

4. KIKO Milano
Little budget? No worries, bij KIKO in Rotterdam kun je een hele chille highlighter scoren. Yes, het is een oogschaduw maar zeer goed om die jukbeenderen te accentueren. Dubbel zo goed dus.

 

Heb jij nog meer toffe tips voor een hotte highlighter? Let me know how you highlight your 2018!