Op donderdag 20 juli mochten wij het hoofdkantoor van L’oréal Duitsland een Influencer Tour door Rotterdam geven. Goodies! Het personeel van L’oréal werd opgedeeld in twee groepen: Food and Fashion, die vervolgens werden begeleid door onze gezellige bloggers: Suzanne en Sade! De groepen moesten strijden om de beste influencer van de dag te worden door middel van het creëren van een toffe instagram feed. Sade en Suus gingen head to head met elkaar om met hun groep deze wedstrijd te winnen! It could get ugly!

Het industriegebouw and some nerves!

Sadé mocht het spits afbijten (ze was een beetje bang) en de groep een presentatie in Het Industriegebouw. Dit ging goed en zeker met de begeleiding van Desiree: de communitymanager bij HIG! Niet alleen behulpzaam en gezellig but also a total babe! Zij zorgde ook voor wat lekkere drankjes van de nieuwe breakfast bar ByJarmusch die is gevestigd in het industriegebouw. Yum!


Na de presentatie was het game on! Dit is het resultaat van onze toffe influencer tour:

Pineut

Toffe homemade shots bij Pineut! Bedankt Pineut, dat we mochten komen kijken en vooral drinken!

The GoodPeople

De fashiongroep mocht bij The Goodpeople hun eigen shirt designen. Natuurlijk moesten we ook even een shoot houden met Nicole, de eigenaresse van The GoodPeople! We had a blast!

Sajoer

Suus was slim en gaf haar groep de welverdiende vitamineboost bij Sajoer. How pretty is this picture?

Sade was minder slim en kocht stroopwafels. An ultimate sugar high en daarna een enorme low. Damn you Sajoer en Suus!

The results!
De groepen zijn naar verschillende plekken in Rotterdam geweest en hebben hun verhaal proberen te vertalen naar een Instagrampagina. Special thanks to: Sue Food, Blick Brillen en Louen dat we wat props mochten gebruiken voor deze toffe foto’s! We love the results.

Celebrate the day at the rooftop at 42 Workspace!
We eindigden de dag met een toffe bijeenkomst bij 42 Workspace op de Witte de With, waar ook de winnaar bekend werd gemaakt. Suus en haar foodgroep hadden gewonnen en mochten champagne mee naar huis nemen. Als dat maar goed is gegaan, na al die neutjes die ze gedronken hebben! What about all those colours in the photo? Sadé besloot met haar groep nog snel (ze was dik een half uur te laat) langs Susan Bijl te gaan, want ja, die shop moet je gewoon gezien hebben. We love Susan Bijl en de groep van L’oréal was dan ook helemaal happy toen zij een tas mochten uitkiezen. Sadé stond op dat moment even tussen een groep schreeuwende vrouwen. (Who is she kidding? Ze stond zelf net zo hard mee te doen, want ze kreeg ook een tas mee naar huis)

When again?
Iedereen sloot met een glimlach de dag af en we hebben besloten om dit veel vaker te doen! Rotterdam heeft genoeg te bieden dus  wij kunnen nog wel even doorgaan!