“Ik ben meer minimalistisch, anders voel ik me net P. Diddy”

Tarik is een echte flapuit -zegt hij zelf-, heeft duidelijk voor ogen wat hij wil en hoe hij het kan bereiken en heeft een goeie tip voor als je liefdesverdriet hebt. Voor de nieuwe Expozed talk ging Saskia met Tarik in gesprek en ze hadden de grootste lol samen. Voor het hele interview; ga naar Expozed.nl

Tarik
“Ik ben Tarik Rahali, 22 jaar en ik kom uit Rotterdam. Ik ben een zanger en acteur en je kan me altijd wakker maken voor sushi met een heel klein beetje wasabi.”

Succesjes
“Ik heb zowel foto- als videoshoots gedaan. Ik heb bijvoorbeeld gewerkt voor Vodafone, ING, Young Capital, Media Markt en Huawei P10. Ik werk voornamelijk in Amsterdam. En ik heb heel veel leuke audities mogen doen. Ik kan heel veel audities opnoemen maar de audities die er echt bovenuit steken zijn: de laatste selectie voor de hoofdrol van ‘Q’ in GTST en ik was één van de laatste jongens voor de hoofdrol van de Amerikaanse life action Disneyfilm Aladdin en had ik bijna een rol in Spangas.”

Inspiratie icoon
Daniel Radcliff, van Harry Potter. Ik ben echt opgegroeid met Harry Potter. Ik heb wel iets van hem weg ook; donker haar en lichte huid. Ik heb van kleins af aan vol bewondering naar Harry Potter gekeken. Ik ben ook tot op de dag van vandaag die hard fan van Harry Potter.”

Lees op expozed.nl waar Tarik zijn inspiratie vandaan haalt, wie zijn favo artiesten zijn en wat zijn grootste ambitie is..

Genre
“Mijn genre is creative pop sowieso. Popmuziek, maar dan niet hedendaags. Creative pop is een poging om popmuziek naar een andere richting te duwen.”

Guilty pleasure
“Ik hou van romantische komedies, waarbij ik lekker kan janken en dan met een grote bak ijs en dat ook nog eens op een vrijdagavond. Hoe single kan je zijn?” #dateme

Kledingkast
“In mijn kledingkast kan je sowieso een comfy hoody vinden, deze draag ik als ik aan het huilen ben bij de roman met een bak Ben & Jerry’s. Het knuffelt me gewoon aangezien ik single AF ben.”

En meer
“Een classy nette outfit, want dan kom ik iets serieuzer en meer volwassenen over. Ik zie er soms echt uit als een 15-jarige. Ik heb nu eenmaal geen baardgroei dus ik moet het hiervan hebben. Jullie gaan het supercliché vinden, als ik zeg dat je heel veel zwart in m’n kast kunt vinden, maar ik zeg het lekker toch. Dus ja: veel zwart. Ik heb wel een pop of colour in m’n kast, maar meer voor in de zomer. In de zomer ga ik echt meer all out met kleur met m’n stylo. Ik hou van patronen en bloemen; lekker tropisch.” #tropischeverassing

Accessoires
“Niet veel. Ik ben meer minimalistisch anders voel ik me net P. Diddy.”

Shopgedrag
“Ik durf nooit online te shoppen, ik vindt het zo tricky; je ziet iets online en denkt echt “WOW” maar dan krijg je het thuis en dan denk je echt ”NAH”, dus ik pas gewoon lekker alles in de winkel.”

Stylicoon
James Dean, zijn uitstraling is heel cool en badass en die lok voor z’n ogen is f*cking baas.”

Typisch Tarik
“Ik ben een hele erge flapuit.”

De volgende Expozed Talk komt 5 april uit! Volg Expozed ook op Instagram en Facebook.