Ik hou van wijde broeken en lange hoodies.

Voor de nieuwe Expozed Talk ging Saskia in gesprek met Ninetails. Hij vertelt onder andere over zijn muziek en zijn favo kledingstuk.

“Ik ben Ninetails, 21 jaar, producer en DJ. Ik kom uit Papendrecht. Ook bekend als PPD. Sinds twee jaar draai en produceer ik serieus. Produceren en draaien zijn nu mijn plan A, en niet meer mijn plan B.”

ninetails

Stijl
“Mijn stijl is van dubstep en jungle terror onlangs verschoven naar dancehall en reggae. Dancehall heeft een chille flow en is populair in Nederland en de reggae beat vind ik dope. Je herkent mijn muziek aan de aparte sounds die ik gebruik; het zijn eigen sounds die ik zelf heb gemaakt. Ik probeer echt uit de box te denken. Ik heb ooit bijvoorbeeld een boer gebruikt als sound.”

Inspiratie
“Uhm ja daar hoef ik niet lang over na te denken. Dat is Boaz van de beatz. Hij maakt zijn eigen sound en dat vind ik inspirerend aan hem. Heel uniek, heel hard. Laatste tijd ook Fresku en Adje. Fresku heeft een harde beat maar zijn verhaal is bijzonder om naar te luisteren. Hij staat aan de top maar doet niet mee met de mainstream naar mijn idee.”

 

Lees het hele artikel op Expozed.nl. Hij vertelt daar onder andere ook wat zijn hoogtepunt tot nu toe is en wat zijn grootste droom is.

Favo artiest
“Kanye West! Hij is een genie in wat hij doet. Als hij iets doet is hij zo zeker van z’n zaak; hij doet het gewoon. Hij heeft een groot ego maar je kan niet zeggen dat hij het niet heeft waargemaakt.”

Kledingkast
“Ik heb heel veel hoodies. Ik draag ze in de winter en in de zomer. Hoodies zijn echt mijn stijl. Ik heb veel rood en zwart in mijn kast en heel veel MC Hammer broeken van back in the days.”

Merken
“Ik ben niet echt van de merken, maar de merken die ik draag zijn Jeezy en Off-white.”

Accessoires
“Ja ik hou wel van accessoires; ik draag kettingen, horloges en brillen.”

Wat heb je nu aan
“M’n Jeezy’s; ‘Black Pirats’. Dit zijn mijn favo Jeezy’s. Ik heb een tuinbroek aan; vond ik gewoon leuk. Tuinpakken zijn chill om te dragen en ik zou het mijn trademark willen maken.”

Ninetails

“Mijn trui is van de H&M; gewoon een lekker zittende hoody. Mijn horloge is van G-Schock. Ik draag hem alleen omdat ik hem mooi vind, want de tijd is niet geregeld. Ik hou van goud. Past goed bij mij. Die groene en witte armbanden zijn mijn geluksarmbanden; ik heb deze van mijn vader gekregen. Hij droeg ze zelf altijd.”

“Mijn ketting is mijn geluksketting. Deze heb ik van mijn moeder gekregen. Mijn bril is geïnspireerd op de brillen van Quavo.”

Stylicoon
Asap Rocky. Hij is heel apart. Hij is een gangster maar zijn kleding is heel chique en dat vind ik best wel dope.”

Meer lezen over talent? Check Expozed Talk.

De volgende Expozed Talk komt op 28 december uit.