It’s almost that most wonderful time of the year! Natuurlijk vind ik dat elk persoon het recht heeft om zich elke dag op te doffen, maar met de feestdagen is het een must. How can you walk by all that sparkle and velvet and not buy anything? Nu al Sadé? Ja, je kan het nu al aan en niet alleen rond de kersttafel of tijdens een champagne-invasie op oudejaarsavond. Ik trek mijn feestkleding nu ook gewoon aan naar het werk. Even shinen op de werkvloer! Wel een tip: Wees er vroeg bij, want alle toffe party items vliegen de winkel uit. Ben je klaar to spread all that sparkle? Lees verder!

1. Imagine by Kim how do you do it?
Sadé val je nu in herhaling? Ja, misschien wel maar Imagine by Kim heeft wederom weer mijn hart gestolen met hun feestcollectie. Misschien zijn het de meiden die zo tof op de foto’s staan of de locaties waar ze de shoot hebben gehouden. One thing is for sure: I need that collection. Soms een beetje gewaagd of lekker gangbaar, maar allemaal geslaagd voor de feestdagen en voor een avondje uit! Check it out!

    


2. H&M has got what you need

We kunnen altijd wel bouwen op onze vertrouwde H&M. They always have some goodies en dat voor een lekker prijsje! Ik was voornamelijk verliefd op het sexy folie-look-a-like-topje! Voor een tientje kun je die niet laten liggen, toch?

   


3. Zara
and the blazer nation
Do I need to say more about the Zara party collection? Nee toch? De Zara heeft pailleten, metallics en velvet in de aanbieding. What more could you need for a festive party? Yes, toevallig zijn mijn ogen op drie blazers gevallen. Kun je ook zo lekker doordragen na de feestdagen, niet?!

    

4. Topshop, mijn engelse trots!
Topshop is dé ultieme winner winner chicken dinner! English people know how to dress up en Topshop is hier zeker het bewijs van. Check out these beauties!

  

Waar scoor jij jouw ultieme party outfit?