Had je dat ook? Dat je altijd het idee had dat je gewoon goed kon zien, totdat ze een controle deden op school. Clearly, it wasn’t clearly snap je? Ik vond het dan ook moeilijk om te accepteren, dat ik ineens een flinke kunststof bril moest gaan dragen. Och, wat had ik medelijden met ons Pa. Die heeft wat afgezien met mij in de Pearle. Ik deed alsof ik niets leuks vond, zodat ik het ook niet hoefde te dragen. Ik voelde me de vrouwelijke Jamai (Ja, die van Idols) en alhoewel zijn brillen echt een megahit waren toentertijd vond ik het maar niks. I have to say, er ging echt een wereld voor me open toen ik mijn bril ging dragen. Je realiseert je soms niet hoe slechtziend je bent, totdat je een bril opdoet (ik keek altijd af bij andere om de aantekeningen van het bord over te kunnen nemen, that’s how bad it was!). So now, ben ik parttime brildrager en lenzendrager. Natuurlijk deel ik dan ook mijn favoriete bril van dit moment!

It all started at Pearle!
Op aanraden van mijn vader ben ik al meer dan 15 jaar klant bij Pearle! Hier kocht ik mijn eerste (Jamai)-bril en uiteindelijk ook mijn lenzen. Bij Pearle, is het net thuiskomen. Ze hebben supervriendelijk personeel en bieden echt een topservice. Als mijn bril weer op half negen ging hangen, stonden zij voor me klaar. (Dit gebeurde regelmatig, aangezien ik altijd in slaap val met mijn bril op). Stiekem ben ik een keer geswitcht van lenzen, maar ik kwam altijd terug bij mijn oude vertrouwde Pearle. Zelfs mijn lievelings medewerker van Pearle Tilburg is ook verhuisd naar boven de rivieren. Als dat niet meant to be is, weet ik het ook niet meer.  Oh ja, ze hebben altijd hele toffe acties bij de Pearle. This is my fav!

Bij Pearle heb je nu 2 brillen voor de prijs van 1! Check hiernaast ook je zorgverzekering, vaak wordt er voor een bepaald bedrag vergoed! Score!

 

Ace and Tate
Ace and Tate houdt het lekker simpel en scoort hier erg goed mee! Bijna alle brillen zijn 98 euro inclusief de glazen. I mean, het is geen rocket science en dus voor iedereen betaalbaar. Zeker, als je een verzekering hebt, waarbij je een minimale vergoeding krijgt van 100 euro! Soort van free glasses! Mijn ultieme favoriet, die ik nu voor de tweede keer heb gekocht is: The Neil. Yes, I look like the female version of Harry Potter but I love it! Een kleine side note: Ze verkopen ook hele toffe zonnebrillen!

 

Sadé tipt!
Er zijn natuurlijk superveel toffe zaakjes waar je een bril kan scoren in Rotterdam. Go check them out:

Blick Brillen: Toffe Brillenwinkel in de Pannekoekstaat, when you’re done kun je gelijk ernaast vintage shoppen!

Akkerman eye fashion: Op de kruiskade kun je terecht voor je designer needs aan brillen!

Waar haal jij je toffe specs? Share it with us!