Hottermanday was even weg! Wil je namelijk tegen een goed geklede man aanlopen dan moet je doorgaans naar buiten. Naar buiten gaan was er de afgelopen maanden niet echt bij. Komt door Rosie. Allemaal waard overigens. Gelukkig lopen er op de fitness ook goedgeklede manspersonen, getuige Eric en Robert.

Signature Look
Eric en Robert vallen op. Perfect op elkaar afgestemd als je het mij vraagt. Onbewust, beweren ze. “Robert is er wel meer mee bezig dan ik”, zegt Eric. Dagelijks zelfs, zo beweert hij. De signatuur van Rick Owens is naar mijn idee bij beide herkenbaar. Toch volgt alleen Robert deze filosofie zegt hij. “Het is bijna een sekte, we groeten elkaar ook”, zegt Robert.

Citytrips
Inspiratie doen ze op tijdens de vele stedentrips die ze maken. “Daar kan ik mij altijd net wat meer uitgesproken kleden”, zegt Robert. In Rotterdam is hij toch iets meer geremd. Daar hebben we dus een serieuze stap maken!Β Eric kan zich op zijn beurt vinden in de mode van Paul Smith, Fred Perry, Lacoste en Y-3. Hij slaagt meestal dan ook bij de Bijenkorf, waar Robert het online moet zoeken. Of op Farfetch, tevens een bron van inspiratie. Bedankt heren!