Deze week stel ik jullie graag voor aan Adrianus Kundert. Adrianus heeft een heuse metamorfose ondergaan daags voor het interview. Ik kwam daar overigens pas na het interview achter. Check onderstaande vlog en je zult begrijpen dat ik nu niet zeker weet of het wel dezelfde persoon is.

Lastig om jouw stijl te omschrijven, nietwaar?
“Best wel! Ik denk dat een beetje rauw het meest in de buurt komt. Boerenkleding, dat soort dingen, maar dan wel weer een palet aan kleuren. Ergens hoop ik met mijn outfits mensen te inspireren. Dat komt voornamelijk omdat ik heel veel mensen er saai uit vind zien.”

Waar slaag jij meestal voor je kleding?
“Allereerst wil ik zeggen dat ik winkelen in Rotterdam haat. En iets ‘moeten vinden’ is nog erger. Ik koop meestal de restjes. Dan ga ik bij de TK Maxx naar binnen en zie ik wat leuks hangen. Ik koop daar eigenlijk best vaak kleding.”

Hoe kijk jij dan tegen merkkleding aan?
“Dat kan ik juist heel erg waarderen. Neem Ralph Lauren, die hebben een rijk kleurpalet waar ze hun collectie mee samenstellen. Maar ook Gucci en Prada vind ik zeer iconisch! Zelf had ik tot voor kort de bekende Gucci-pet, leuk om een statement mee te maken. Kreeg ik veel goede opmerkingen op.”

Als laatste, wie zijn jouw voorbeelden?
“Dat is een lastige. Walter Van Beirendonck in Antwerpen vind ik geweldig! En Henrik Vibskov maakt prachtige kleding, daar heb ik stage gelopen.”