En dan is het alweer vrijdag! Het weekend staat voor de deur mét zon. Heerlijk. Waar gaan we heen?

Toko Toorop x Tante Nel
Begin je weekend met een lekkere bodem. Paul Toorop, bekend van Toko Toorop in Blijdorp & zijn filmpjes op Youtube, maakt speciaal voor vanavond zijn overheerlijke rendang als stoofvlees voor de frietjes van Tante Nel. Als kers op de taart (of als sambal op je vlees), zorgt Paul Toorop ook nog eens voor zijn zelfgemaakte sambal.. Mmm.

The Suicide Club
Er staan weer toffe feestjes op de planning is deze heerlijke rooftop bar. Vrijdag is tijd voor Yung Feurich & Slick; disco, authentieke funk, ritmische afro en verder alleen maar heerlijke dansplaatjes. Zaterdag is het tijd voor Madlove. Voor velen wellicht een bekend feestje uit Amsterdam, idee van DJ Manga. Dit weekend in onze eigen Maasstad dus.


Club Gem
Twee weken geleden was de opening, maar het feestje gaat hier gewoon door hoor. Heerlijke culturele hotspot met live muziek, performances, tentoonstellingen, karkaoke én Jenga XL. Daarbij in je linkerhand een speciaal biertje, Loopuyt of een lekker wijntje. Rechts een stukje houtovenpizza. Natuurlijk ook een heerlijk deuntje op de achtergrond.

De Geheime Tuin
They’re back! Voor deze editie heeft de Geheime Wintertuin weer supertoffe en unieke plek ontdekt die zij hebben omgetoverd tot een tropisch winterparadijs aan de Schiehavenweg 14! Drie weekenden in februari kun jij zowel binnen als buiten opwarmen in exotische wintersferen met magisch decor, spontane performances en speelse activiteiten… Kijk snel op de Facebookpagina voor de volledige planning!

Foodies gezocht bij Nomo
Ben jij een Rotterdammer met een passie voor lekker eten, drinken én fotografie?! Dan is Nomo op zoek naar jou op zondag 18 februari. Nomo organiseert geregeld foodsafari’s, diners en toffe evenementen. Én zoeken versterking. Meld je aan en maak van eten je hobby!