Nog heel even, dan mogen de laptops weer dicht, kunnen de notitieboeken weer weg; weekend. Wat kunnen we deze dagen beleven in onze mooie stad?

IFFR
Heb je nog geen film gezien of nog geen dansje gewaagd? Ga dat dan als de wiedeweerga doen, als je zin hebt en kan natuurlijk. Je kunt alleen nog dit weekend genieten van dit hele fijne festival. Kies nog een filmpje uit of ga voor dat dansje bij CLUB IFFR in de Schouwburg, Hotel Centraal, Motel Decentraal. Ik beloof je dat dat leuk wordt.


Opening Bar // Club Gem
Vier de opening van de nieuwe bar in Club Gem. Heerlijke culturele hotspot met live muziek, performances, tentoonstellingen, karkaoke EN Jenga XL. Daarbij in je linkerhand een speciaal biertje, Loopuyt of een lekker wijntje. Rechts een stukje houtovenpizza. Natuurlijk ook een deuntje op de achtergrond.

World Press Photo Tentoonstelling 
Tussen het dansen door kan je ook nog een paar mooie kiekjes bekijken. Niet zomaar kiekjes. De World Press Photo tentoonstelling is namelijk te zien inRotterdam t/m 9 februari in De Laurenskerk. Dit vormt het decor waarin de foto’s tentoongesteld zullen worden. Toegang = GRATIS.


STRAF_WERK
Het eerste weekend van februari staat geheel in het teken van STRAF_WERK.  Rauw, industrieel en op de tiende verdiep van een oude graansilo. Na twee uitverkochte edities zijn ze voor hun terugkeer naar Rotterdam opzoek gegaan naar een nieuwe locatie en deze hebben ze gevonden in Factory 010. Op 2 februari weet je dus waar je zijn!

Rewind Rotterdam | Bird
Zaterdag 3 februari spoelt Bird terug naar de hits van toen en fast forwarden naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden…