Het weekend is weer begonnen. Mocht je nog niet te veel vrijdagmiddagborrels op hebben en inspiratie willen voor dit weekend, mooi! Dan ben je hier juist. Ik zette de 5 leukste events op een rijtje voor je. Have a good one!

Atomic Blonde + Karaoke Club

4, 5 & 6 augustus zijn er previews van de spijkerharde nieuwe actiethriller Atomic Blonde met Charlize Theron, James McAvoy en Sofie Boutella in KINO. Deze Koude Oorlog spionnenfilm heeft een fantastische 80’s soundtrack die je volledig in de stemming zal brengen om los te gaan. Maar, vanavond wordt er iets speciaals gedaan; namelijk een karaoke-avond met Karaoke Klub, bestaande uit host Wei Not Sing en zijn lieftallige assistentes. Dus, ga alvast oefenen…

Duizel in het Park
Het Vroesenpark, een van mijn favo parken van Rotterdam, wordt dit weekend weer omgetoverd tot bruisend festivalparadijs. Duizel in het Park vindt plaats van 4 tot en met 6 augustus, dus kom gezellig langs met wie dan ook. Het is voor jong en oud, voor ieder wat wils. Ga lekker chillen of dans bij het theater!

DAK
Ja hoor, ook dit weekend kunnen we weer het DAK op. Vanavond kan je heerlijk swingen tijdens Salsa Night en zondag vindt het feestje in samenwerking met Chips plaats. Dus kortom, weer een goed partijtje dus!

Biggie vs. Tupac
Twee Rotterdamse hiphop-veteranen brengen een tribute aan hiphoplegenden Biggie en Tupac. Maak je op voor een hiphopavond (in geluid én beeld) die nog lang zal nadreunen. Met bangers van beide hiphopgrootheden, maar ook classics van Dr. Dre, Faith Evans, Mary J. Blige, Junior M.A.F.I.A., Lil’ Kim en Puff Daddy, nee Puffy, nee P. Diddy, ehm… Puff Daddy? Oh ja, locatie is Bird en aanvang is vanavond 22.00 uur.

Cloud8 w/Chaiba, Peter Groovin & Khalil Ryahi 
Wanneer het weekend bijna voorbij is en de maandag bijna komt kijken, transformeert The Suïcide Club de hoogste “Rooftop’ party van Rotterdam. Verwacht een spectaculair uitzicht over de stad en geniet van de beste selectie aan deephouse, disco, soul & wereldmuziek.