Murakami Weekend –  SS Rotterdam
Na jarenlang wachten is het eindelijk zo ver! Op 1 december 2017 verscheen deel 1 van de nieuwe roman van Haruki Murakami: ‘De moord op Commendatore’, en vieren ze samen met jou! In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 januari vindt het Murakami Weekend plaats op het gigantische cruiseschip de ss Rotterdam in Rotterdam. De hele boot is geprogrammeerd met muziek, lezingen, interviews en optredens. Je kan er zelfs blijven slapen….

Get Me – One Year Anniversary at MONO
NEW YEAR
NEW TREATS
NEW PROSPECTS
NEW PLANS
NEW MEMBERS
NEW WEBSITE
NEW VENUE
Get Me – een plek voor de activist van vandaag – viert dit weekend haar twaalf maanden bestaan in deze losbandige wereld. Er gebeurde veel achter de schermen deze maand en nu was het moment aangebroken om onze plannen met het publiek te delen. Het is tijd voor een feest en ze kregen het beste geschenk dat we konden vragen: Touching Bass – met een back2back-set van 5 uur van Alex Rita en Andwot… Be there!


Stroom – Winter Rooftop Party
GET ENERGIZED op 4de editie van de Winter Rooftop Party. Dit Rotterdamse feest wil je niet missen. Zowel buiten op het dak als binnen op de lounge staan de vetste DJ’s achter de draaitafel die zorgen voor opzwepende beats, en sexy eclectic sounds. Ook is er de welbekende silent disco aanwezig mét battle, lekkere happen en natuurlijk een overvloed aan drankjes. Dus, ben jij op het dak te vinden op 13 januari?

CODE PINK – The Suicide Club
Een niet zo serieuze clubavond bedoelt wat je bedoelt, zegt wat je wilt zeggen. Geef het op, geef het gewoon op voor een nacht. Alleen op zaterdag 13 januari. Een intieme lont van deuntjes zoals moderne r&b, soul, avant-pop, alternatieve hiphop, reggae, rock & ambient house in de club…

HITSIG – Superdisco
hit·sig (bijvoeglijk naamwoord)

  1. geil, heet (3)

Dit betekent de hele avond de meest hitsige hitjes. Hip-hop, R&B, Disco, House, Klassiekers, alles komt aan bod. Verwacht op zaterdag 13 januari onder meer Jeremaine S en Th’Acquisition….

Fotocredits
Foto midden: Mono

Foto onder: Superdisco