Over twee dagen is het alweer de aaaaallerlaatste avond van het jaar: Oudejaarsavond. Wat staat er dit jaar op de planning? Oliebollen bakken en spelletjes spelen? Of vuurwerk kijken en toch nog even de stad in? Ik geef je 5 tips, waar je gegarandeerd een fijne avond hebt én waar nog tickets voor beschikbaar zijn! Ook niet geheel onbelangrijk.

1. Suicide Club – Black Ball
Start het nieuwe jaar met het ‘ Black Ball’ op het mooiste dak van de stad: the Suicide Club. Verwacht een nacht vol elegantie, duisternis en opwinding met een beetje een obscene wending. De toegang bestaat uit een glas bubbels, hapjes, 3 zalen gevuld met dj’s en entertainment. En niet te vergeten het meest geweldige uitzicht om het vuurwerk om middernacht te bekijken. Een dingetje, kleed je in het zwart!

Tijd: 22.30 – 05.00 uur
Ticket: €35

2. Annabel –  ANNA2000
Annabel presenteert de lijst der lijsten. De beste Hip Hop en R&B-platen van de afgelopen 30 jaar komen tijdens Oud & Nieuw voorbij. Bereid je voor op een nacht lang bouncen op je favoriete platen. Ze pakken extra uit met maar liefst drie zalen. The Flexican, FS Green, Djoevenile, Sjansi Dansi en ga zo maar door..

Tijd: 23.00 – 06.00 uur
Ticket: €20

3. Superdisco – Club Tropicana
Supermercado x TRASH x Superdisco x Bangalijst x Bad Gyals Club presenteren: NYE Club Tropicana. Na de succesvolle, uitverkochte editie van vorig jaar presenteren zij wederom Club Tropicana. Twee area’s van 80’s classics tot Willie Wartaal. Klinkt dat goed of klinkt dat goed?

Tijd: 22.00 – 11.00 uur
Ticket: €14,50


4. Mono
Met NYE houdt Mono van goede muziek en goede outfits. Jij ook? Kom dan naar hen toe. Dit jaar willen zij dansen tegen de kou in een Miami Vice-aangeraakte atmosfeer: warm en gevaarlijk. In de rij staan Boonie & Panda Lassow, Dikkens, D.J. Klapsalon, Freux & many more…

Tijd: 21:00 – 05:00 uur
Tickets: FREE

5. Nachtduik
Nachtduik viert voor de zesde keer Oud & Nieuw. Dit jaar in Ahoy met twee zalen en een watervaste line-up met meest relevante wat techno en house op dit moment te bieden heeft. Duik met hen het nieuwe jaar in op de beats van onder andere Nina Kraviz, Speede J, Karenn Live, The Black Madonna, KiNK live, De Sluwe Vos…

Tijd: 23:00 – 07:00 uur
Tickets: Vanaf €37,50