Terwijl ik zelf nog een beetje in de vakantiesferen zit, na een weekje heul veul zon in Spanje, gaat het hier in Rotjeknor ook gewoon door. Dit weekend, weer of geen weer, is er weer genoeg leuks te beleven. Hierbij weer een heerlijk lijstje met de leukste tips voor dit weekend!

Vinnie Vrijdag x BBQties x DAK
Vanavond kun je beginnen in Zuid-Amerikaanse sferen. DÂK, BBQties en Vinnie Vrijdag steken de handen in een en organiseren vanavond alvast een pre-party. Je kunt hier de heerlijke BBQties van de keuken van BAR proeven, waaronder de heerlijke South American Salsa Burger… Klinkt als een goed begin toch? Vanaf 17.00 uur ben je welkom op de Goudsesingel bij Vinnie!

Schermafbeelding 2016-07-15 om 09.41.09Kanen bij de Hofbogen
Heb je bij Vinnie nog niet genoeg gegeten? Dan kun je doorgaan naar de Hofbogen waar de foodtrucks weer klaar staan om jou te voorzien van een heerlijke maal. Friet, Thais, Tapas, noem maar op. In één van onze favo achtertuinen heb je het allemaal. Vanaf 17.00 uur kun je hier aanschuiven.

Lobby x Club Gem
Eén van mijn favo borrelplekjes is weer terug, namelijk DE LOBBY. Wederom weer op een unieke plek in de stad, namelijk Club Gem. Een maand lang is deze locatie een zomerse art- en event space van Kunstuitleen Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg 75. Vanavond is het tijd voor DE LOBBY!

Schermafbeelding 2016-07-15 om 09.43.53Suicide Club
Older, Wiser & Sexier… zijn de woorden die The Suicide Club gebruikt want zij bestaan alweer een jaar deze maand en ja, dat vraagt natuurlijk om een beetje. Cocktails, muziek en kusjes onder de sterrenhemel op de beste Rooftopbar van Rotterdam. De entree is gratis maar kom wel op tijd, want vol = vol. Vanaf 20.00 uur vanavond!

Expedition
Nog geen kaartje bemachtigd voor dit festival? Voor €36 ben jij erbij. Expedition is dit jaar verhuisd naar het Euromastpark, toch wel één van de mooiste parken van Rotterdam. Deze dag wordt het terrein omgetoverd tot live-elektronisch muziekfestival. Het lijkt me dat je dit niet wilt missen! Het festival is van 13.00 tot 23.00 uur, maar heb je daarna nog zin om door te pakken? Vanaf 23.00 uur start de Afterparty in Annabel.

Dansvoer x De Geheime Tuin
De leukste tuin van Rotterdam is weer even open. Ja, ik heb het over de Geheime Tuin. Zaterdagavond is het tSchermafbeelding 2016-07-15 om 09.40.48ijd voor de samenwerking met Dansvoer en dat betekent koptelefoons op en gaan. Oftewel, boomknuffelen en schuttingschuren. Je zaterdagavond kan je niet beter besteden toch? Vanaf 19.00 uur kun je je dansmoves showen.

Pannenkoekenfestijn
Aanstaande zondag is het van 10.00 uur tot 12.00 uur is het feest bij Sajoer op de Botersloot. Het is namelijk pannenkoekenfestijn. Superlekkere pannenkoeken met eigen keuzes  in toppings, zoals chocolade, cocoscream, aardbeiden, besjes. De zondag kan niet beter beginnen denk ik zo?!