Het is natuurlijk niet altijd feest en je kan niet altijd alles kopen. Als je net zoals ik zo’n geobsedeerde shopper bent dan snap je wel dat die vlieger niet opgaat. Als ik bijvoorbeeld een teddy-jas wil hebben ( Ja, die wil ik deze winter), maar ik heb er niet de financiële middelen voor, dan kom ik in de researchfase terecht. Ik zoek winkels en websites af naar de desbetreffende teddy-jas en vergelijk de prijs. Nooit de eerste de beste jas kopen die je ziet, hij kan waarschijnlijk ergens anders een paar tientjes goedkoper zijn! Natuurlijk ga ik het nu niet over winterjassen hebben (dan moet ik echt huilen, want de zomer is almost over) maar over een key piece in mijn kast!

All white trainers
Vorig jaar wijdde ik al een blog aan white trainers. Ja natuurlijk, er zal altijd iemand zijn die een opmerking maakt over mijn jurkje en trainers, zoals: ‘He Sadeke ga je tennissen ofzo?’. Ik neem het wel voor lief. I think I look pretty awesome! Dus ja, I have had them all: Nike air max one, Nike air force, Adidas Stan Smith, Adidas Superstars (x4) en ga zo maar door. Is best een prijsje. Tegenwoordig betaal je voor een sneaker gemiddeld 90 á 100 euro! The research is on! Hierin waardeer ik ook mijn collega’s, want die zijn net zo geobsedeerd met shoppen als ik! Deze tip komt dan ook van een insider bij Monki. Ik was aan het werk en ik vertelde toevallig dat ik weer nieuwe trainers zocht, het liefst wit like usual. Hier deed ik mijn beklag over de prijzen van de Puma platforms en dat ik het er niet voor wilde geven. Mijn collega keek me aan met een big smile en zei: “Ik heb ze laatst gekocht bij de van Haren, voor veel goedkoper!” Het hartje begon gelijk te bonzen, adrenaline gierde door mijn lijf en de dag erna had ik mijn all white platform Puma’s in huis. Voor hoeveel? 65 euro! Drie tientjes goedkoper!

Tip: Van Haren
Ja, je kan deze beauty’s gewoon kopen bij de van Haren. De oude vertrouwde schoenenwinkel die maar liefst 7 vestigingen telt in Rotterdam! Take your pick dus, er zit er zeker eentje bij jou in de buurt! Niet alleen heeft van Haren Puma platforms in de aanbieding maar ook toffe Nikes, Adidasjes en Reeboks voor een chill prijsje! Ik maak jullie alvast warm met mijn top drie voor het hele gezin!

 

 

 

 

 

 

For the Men

 

For the little ones

 

 

 

 

Wat is jouw favoriete trainer?