Vlak naast de uitgang van metrostation Stadhuis bevindt zich Served, een knusse lunchroom met Instagramwaardig interieur. Een ideale plek om een broodje te halen als je on the go bent, of gewoon om lekker te gaan zitten en bij te kletsen met een vriend of vriendin. Served zit sinds twee maanden gevestigd op de Coolsingel, naast Blushing en tegenover de Decathlon.

Cold & hot served
Het leuke aan Served is dat de broodjes zo belegd zijn dat het makkelijk is om ze mee te nemen. Eigenaar Paul wil met zijn concept broodjes kunnen aanbieden van een hoger niveau. Als je onderweg even snel een lekker broodje wil halen kom je al snel op iets heel simpels uit. De broodjes van Served zijn rijkelijk belegd, maar toch gemakkelijk om mee te nemen. Ze worden namelijk doormidden gesneden en in papier verpakt. Naast broodjes kun je er ook heerlijke koffie, shakes en sapjes halen.

Instagramwaardig
Niet alleen het eten, maar ook het interieur van Served is Instagramwaardig. Met de groene marmeren muren en grijs-gele stoelen is het de ideale plek om een perfecte Instagramfoto te maken πŸ˜‰ De leuke inrichting zal perfect staan in je Instagramfeed!

Echte aanraders
De liquid gold met ananas, passievrucht en appel is momenteel een echte aanrader aangezien het een heerlijke zomerse juice is. Naast favoriete broodjes zoals mozzarella, tonijn en kip, verkoopt Served ook exclusievere varianten zoals een sandwich kalfspastrami of makreel. Zo is er voor ieder wat wils. Als je eenmaal je sandwich besteld hebt is het ook nog mogelijk om extra toppings te kiezen, denk aan avocado, pesto of truffel mayonaise.

Zin in een leuke plek om te lunchen of te ontbijten of op zoek naar een plek waar je een lekker broodje voor onderweg kan halen? Dan is Served the place to be! Zij zijn op werkdagen van 07:00 tot 19:00 geopend en in het weekend van 08:00 tot 18:00.