Onlangs was ik op bezoek bij Son Of A Brand Label Agency, een jong en progressief agentschap dat zich specialiseert in mooie kwaliteitsmerken voor de retail. De agency huist zich in een onwijs cool pand, verstopt in Rotterdam Noord aan de Sint-Agathastraat. Van buiten zie je het niet direct, maar van binnen is het een grote, toffe ruimte. Veel licht en een tikkeltje rauw. Op dit moment werken in dit pand vier creatieve ondernemingen, waaronder dus Son Of A Brand Agency.

Fashion
Het knappe stel achter dit toffe agentschap bestaat uit Raquel Duvalois en Thomas van Boheemen. In juli 2016 zijn ze samen begonnen aan dit nieuwe avontuur. Eerst pop-up in Amsterdam, maar inmiddels zijn ze terug in hun geliefde 010. Met Son Of A Brand Agency hebben ze het doel om mooie labels te vertegenwoordigen. Ze zijn de tussenschakel tussen label en winkel. Op dit moment ligt de focus op vier labels: Cleancut Copenhagen, Basus, Wolfwell Apparel en Cru London. Ze hebben bewust voor deze vier merken gekozen. Zo is er eentje uit een hoger segment, één commerciëler merk, een urban merk en een wat kleiner merk. Heel divers dus!

Sharing a bed and a business
Raquel en Thomas zijn al lang een stel, maar inmiddels dus ook business partners. Dit gaat ze gemakkelijk af. Er is een duidelijke taakverdeling en de communicatie loopt gesmeerd. Zo had Thomas al een achtergrond in de jeanswereld. Met deze ervaring reist hij nu moeiteloos het land door om op bezoek te gaan bij winkels om de merken aan te prijzen. Aan de start van Son Of A Brand had hij als ambitie om met de merken in hippe winkels te liggen. In Rotterdam is dit met Clean Cut Copenhagen onder meer al gelukt bij We Are Labels en Bohemian By Jibodh! Raquel is van huis uit grafisch vormgever en dit is ideaal voor haar werk voor de agency. Zo maakt ze presentaties en regelt ze het mooiste artwork voor hun cliënten. Verder regelt ze alles op kantoor en houdt ze de socials bij.

Toekomstplannen
Raquel en Thomas zijn erg blij met hoe het nu gaat. Zo verkopen zij het label Clean Cut Copenhagen niet alleen in Nederland, maar in heel de Benelux! De komende jaren hopen ze hun agency verder te kunnen uitbreiden en mooie dingen te creëren. Eén van hun dromen is om een eigen winkel te hebben inclusief een mooie showroom waar zowel consumenten als retailers een kijkje kunnen nemen.

Benieuwd naar Son Of A Brand Agency?

Volg hen op Facebook & Instagram