Summer is coming to town en dat betekent dat het ijsseizoen weer geopend is! De heerlijk lange zomeravonden, waarbij je na een fijne BBQ op je balkon of in het park nog even langs de ijscoman gaat voor je welverdiende dessert. Hotterdan helpt jou afkoelen deze zomer, dit zijn onze favoriete ijssalons voor het lekkerste ijs van Rotterdam:

1.  IJssalon Capri is al sinds 1957 een waar fenomeen in Rotterdam. Door de heerlijke ijscreaties van de Italiaanse familie Burdo is het menig avond nog tot middernacht topdrukte op de hoek van de Oldenbarneveltstraat. Je bent niet de enige Rotterdammer die hier kind aan huis is tijdens de zomermaanden. Het wachten is de beloning –  “voor mij een dubbele bol malaga en een strawberry cheescake alsjeblieft” – wel dubbel en dwars waard!

2.  Moet je dit weekend toch even de stad in om last minute het perfecte zomeroutfit te scoren, loop dan direct even door voor de nodige verkoeling bij IJssalon”Venezia”. Als sinds 1964 wordt hier op de Oude Binnenweg ambachtelijk ijs gemaakt in eigen keuken volgens het originele Italiaans recept. Doe Giovanni de groetjes van ons!

3.  De IJssalon is met meerdere locaties in regio Rotterdam, waaronder op de Meent en Witte de With, altijd in de buurt. Dus als je tussen het borrelen door een lekkere gelato of espresso wilt is dit onze favoriet.

4.  En ben je deze zomer aan het genieten van het uitzicht op onze Maas of ben je aan de picknick in het Euromastpark, dan staat bij de Veerhaven De Rotterdammert voor je klaar met je favo ijssmaken. Altijd goed.

5.  Last but not least: Gelato Gelato! Het heuglijke nieuws heeft ons bereikt dat bij Osteria Vicini nu ook heerlijk ijs te verkrijgen is. Je weet dus waar wij dit weekend te vinden zijn om dit met eigen ogen, eh.. mond – te proeven. Ciao bella!