Het is vandaag Valentijnsdag! Overal zie je een lading aan hartjes, rozen en chocolade. Hiernaast gaan de parfumeries weer hun best doen om ons wat geurtjes aan te smeren om dit op deze loving day uit te delen. De één vindt dit een belachelijke dag, de ander viert het uitbundig met zijn of haar geliefde en vraagt diegene misschien wel ten huwelijk? Sommige gaan naar een anti valentines party om the single life even goed te vieren.

Ode aan lingerie!
Om even in de romantische sferen te blijven wijd ik vandaag mijn blog aan sexy bodies. Who says you can’t wear lingerie during the day? Want het maakt niet uit of je lingerie voor jezelf aantrekt onder een dikke sweater of het als top draagt tijdens een avondje uit of voor je lover in the bedroom, het geeft je altijd een sexy en zelfverzekerd gevoel. Ik heb een aantal sexy body’s gevonden die je kunt dragen voor zowel ín the bedroom of als deel van je outfit.

De eerste lucious body is van de Monki. De stof is megazacht en zit lekker comfortabel. Trek dit aan met een spijkerbroek en een blazer and your are ready to go! Monki heeft een flinke voorraad aan lingerie en heeft dit seizoen ook weer wat lekkere behaatjes en bodies binnengekregen. En het mooiste nieuws: Het is nog steeds 3 halen 2 betalen! De deal is afkomstig van de River Island en this is a safe and sexy body. Hij is voorgevormd aan de bovenkant waardoor je geen ‘nipple gate’ situations zult krijgen. But look at the bottom, did i say sexy? I mean: smoking hot!

De creme de la creme onder de lingerie is toch wel L’agent de provocateur en dit is verkrijgbaar bij de Bijenkorf! WHOOP WHOOP! This one, doesn’t leave a lot to the imagination but who cares! Lekker voor thuis met je lover, maar wil je dit ook in public dragen? Dan zijn bralettes of tape hiervoor de oplossing! Hunkemöller heeft de perfecte uitrusting voor outfits die toch een ander soort beha of geen beha vereisen! Go check it out!

Swimsuit Edition
Niet zo’n fan van body’s in public? Tegenwoordig is een badpak ook enorm goed te combineren met je outfit. Het is toch tof dat swimsuits ook voor andere gelegenheden gebruikt kunnen worden other than die twee warme weken in Nederland? En ja, ook kun je sexy binnenshuis rond paraderen in een badpak. Of daar nu wel of geen scharrel of lief bij zit.. Strut your stuff!

 

Bij H&M hebben ze een sleek en sexy badpak met schattige kanten schouders. Hoe tof is dit om in te zwemmen, in te rollebollen of te dragen tijdens een stapavond? Dit geldt ook voor de swim collection van Anna Nooshin voor Hunkemöller. Wat heb ik enorm zin gekregen in de zomer toen ik haar mooie koppie en haar swimsuits zag! Vanaf 15 februari is deze hotte swimsuit met mesh verkrijgbaar bij Hunkemöller! De derde swimsuit is kind of out there, but freaking amazing! Love stories is verkrijgbaar bij Louen in de Pannekoekstraat en oh my, hoe tof is deze swimsuit! Niet alleen de toffe panterprint maar de ruches aan de bovenkant en de open rug zijn enorm sexy! Louen heeft de swimsuits ook in mintgroen en zwart! Keuze genoeg dus!

Ik hoef denk ik geen smoesjes te verzinnen om dit te gaan kopen, maar heb je er toch een nodig: een body is lingerie, maar kan ook gedragen worden als top. Dit betekent dus dat je heul duurzaam bezig bent, want je draagt een kledingstuk op twee verschillende manieren! Misschien heb je al wat body’s in je la liggen, take them out and mix it up!

Fijne valentijnsdag hotties!