imageSocial Media is hot! En Rotterdam ook, daarom is de Social Media Week (SMW), een event dat in 11 steden tegelijkertijd around the world wordt georganiseerd deze week ook in onze mooie stad te vinden. Op de mooiste locaties in Rotterdam kun je lezingen, workshops en andere leuke events bezoeken. Mijn marketeershart gaat daar harder van kloppen, maar het is voor iedereen leuk die op de hoogte wilt blijven van trends en what’s happening, ook in fashion.

image(1)Ga bijvoorbeeld naar de presentatie van Boijmans Future of Fashion app (vrijdag 26 september, 11.00 uur). Dit najaar presenteert Boijmans, The Future of Fashion, met een daarbij ontwikkelde app kun je de mening van 19 internationale ontwerpers horen over fashion. Of laat een maatpak maken (voor de mannen) door de van Gils travelling tailor, die elke dag aanwezig is. Ook kun je je laten inspireren tijdens de presentatie Rotterdam Routes (donderdag 25 september, 11.00 uur) met geweldige routes door Rotterdam vol met onder andere fashiontips.

Elke dag is er om 15.00 een instawalk010, een leuke wandeling door de stad waarbij je de mooiste instagram foto’s maakt. Ik ga aanstaande donderdag eens kijken of ik nog nieuwe plekken kan ontdekken.

Wil je ook nog naar de Social Media Week? Dat kan! Kaarten bestel je hier!