Wekelijks schrijft Marianne Mosheuvel (55) met een dikke knipoog over mode, trends in combinatie met de tand des tijds, die op een zekere leeftijd onomkeerbaar aan je vreet. Hoe zorg je dat je een beetje gezellig en up-to-date blijft? Hoe doen andere vrouwen dat? En wat zijn handige (mode)tips om in een handomdraai de boel wat op te leuken? Je leest het in Level 50.

Dikke maatjes
De First Big Size Male Contest in de Kuip bleek zaterdag 17 juni de place to be voor mannen met een maatje meer. Nadat er bij Alca Fashion uit Apeldoorn een 100-tal aanmeldingen binnen waren gekomen, bleven er na een eerste selectie 28 kandidaten over die streden voor de hoofdprijs in ons altijd bedrijvige Rotterdam. Enkele van de heren waren met initiatiefnemer Jaap Krijgsman deze week te gast bij Paul de Leeuw in zijn show ‘Lekker Laat’. Daarmee hadden zij hun vuurdoop op de catwalk al gehad. Voor de meeste ging er op de ochtend van het event echter een heuse catwalk-training aan vooraf. Natuurlijk traden ze ’s middags allemaal op in het perfect passende t- shirt van Alca Fashion. Want dat de forsere man in een slecht zittend en te kort shirt moet rondlopen is vanaf nu verleden tijd.

Tot aan 8 x XL kun je bij hen terecht. En voor € 39,95 heb je 2 t- shirts van kwaliteit in je mandje.

Jureren..dat kan verkeren

Naast coupeur Mahmut Kaynak, die zijn atelier in het WTC heeft, was ook Jan Boskamp gevraagd te jureren. Ik mocht plaatsnemen omdat ik gespot was met mijn allereerste blog voor Hotterdan. Jan op zijn beurt omdat hij nu eenmaal een bekende ex- voetballer/trainer, hilarisch tafelgenoot bij VI en ook nog eens een uit de kluiten gewassen man is. En wat voor een man! Hij neemt geen blad voor de mond. Ik zat naast hem en de show was nog niet begonnen of hij zei al met z’n handen voor zijn gezicht: “Ga ik nou verdomme naar een stel kerels zitten kijken?” Zijn juryboek klopte niet, of wel? In ieder geval keek hij met mij mee en deden we het samen want hij snapte er geen reet van. Ik heb gegierd van de lach!! Maar ook genoten van zijn verhalen. Al met al kwam Emilangelo Locadia als prachtige winnaar uit de bus en kan de hele organisatie terugkijken op een enorm geslaagd evenement wat zeker voor herhaling vatbaar is!

Blogster Marianne jureert samen met Jan Boskamp tijdens de Big Size Male Model contest 2017. Styling by Lee.