foto 1

I LOVE LIPSTICK! Mijn make-up is altijd onderdeel van mijn look. Roze is mijn lievelingskleur, dat knalt lekker! Dat roze dit seizoen dé make-up kleur is, is wat mij betreft bijzaak. Ik ga al een hele tijd voor de pretty-pink-statement-mond. Ik heb wel eens geprobeerd over te stappen op rood, maar dat maakt mij een enorme tuttebel. Dior en Chanel komen dit seizoen met mooie roze tinten, maar om eerlijk te zijn ben ik helemaal verslaafd aan MAC lipstick.

.Fotor20130314

Hoewel ik de kleuren van Chanel en Dior ook helemaal te gek vind, zijn ze voor mij te duur om dagelijks te gebruiken. Gemiddeld kosten deze lipsticks 30 euro, voor 18 euro heb je er één van MAC.

Fotor031421364

Op de foto’s draag ik de MAC Viva Glam NICKI, een hele mooie, felle en dekkende lipstick. Deze lippenstift komt overdag het best tot haar recht, als je de rest van je make-up neutraal houdt. Met een zwart lijntje boven je ogen, creëer je een zwoele avondlook. (oh yeah!)

Fotor0314213836

 

 

Op de laatste pic, de andere kleuren die niet mogen ontbreken in mijn make-up tas. Bij de donkere rozetinten gebruik ik altijd een lippotlood, zodat de lipstick langer blijft zitten en je je lippen beter kunt inkleuren. Als je een lippotlood gebruikt, die qua kleur afwijkend is van de lipstick kun je eindeloos verschillende tinten creeeren. Probeer het ook!

Veel te vaak hoor ik nog van meiden, dat ze het dragen van lipstick ‘te opgemaakt’ vinden. FOUT! Laat die lippen schitteren!

 

Verkooppunten MAC:

DE BIJENKORF ROTTERDAM
COOLSINGEL 105
3012 AG ROTTERDAM

PARFUMERIE DOUGLAS ROTTERDAM
LIJNBAAN 175
3012 EN ROTTERDAM